Сушіння для харчових продуктів (дегідратор) GoodFood WS10 PRO
Інструкція ЗАВАНТАЖИТИ
Що таке дегідратор?
За допомогою дегідратора з продуктів видаляється волога, при цьому корисні речовини та смакові властивості не втрачаються, тоді як термін зберігання їжі збільшується. Фактично, дегідрататор здатний зробити із звичайних фруктів сухофрукти. Видалити максимум рідини з продуктів дозволяє постійне обдування теплим повітрям. Цей процес вимагає часу, проте результат вартий того. Сушіння продуктів з метою збільшити термін їх зберігання застосовувалося ще в давнину, проте використовувалося для цього природне сонячне світло.
При видаленні вологи стримується зростання харчових бактерій, тому термін придатності збільшується у багато разів. Зберігати дегідровані продукти дуже легко. Для цього підійде будь-яка герметична тара, але найкраще, звичайно, використовувати вакуумний пакувальник. У вакуумній упаковці дегідровані продукти можуть зберігатися максимально довго, не втрачаючи своїх якостей.
Застосовують дегідрататори для:
- заготівля натуральних, смачних сухофруктів та овочів, приготованих натуральним способом сушіння, без використання хімікатів, як у харчовій промисловості;
- робити йогурти;
- самостійно готувати корисні десерти, печиво, фруктову пастилу, коржі для тортів, млинці та тістечка;
- готувати сироїдницькі та веганські, вегетаріанські страви, серед яких роли, млинці, сухарики, «шашлики», чіпси та «котлети»;
- сушити коріння, трави, робити лікарські збори;
- готувати в'яленину.
Характеристики:
Апарат призначений для сушіння фруктів, овочів, зелені, м'яса, риби.
Вентилятор розподіляє гаряче повітря всередині пристрою горизонтально, забезпечуючи рівномірне сушіння продуктів.
У комплекті 10 полиць розміром 390х390мм, щипці, лоток 350х400мм.
Корпус виготовлений із нержавіючої сталі.
Таймер.
Терморегулятор 35 – 75 градусів С.
Тип підключення: електро.
Тип установки: настільна.
Гумові ніжки.
Потужність: 1 кВт. Напруга: 220В/50Гц.
Габаритні розміри: 420x550x380мм.
Вага 10 кг.


